Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Deshidratorul Hendi Profi Line se utilizeaza pentru uscarea fructelor, legumelor, ierburilor, carnii, pestelui.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil
Panou de control digital
Timer reglabil pana la 24 de ore cu trepte de 30 de minute
Temperatura reglabila de la 35°C la 75°C cu trepte de 5°C
Ventilatoarele silentioase circula aerul cald pentru un rezultat uniform la uscare, fara a fi necesara rotirea tavilor
Echipat cu 6 tavi din otel inoxidabil (305 x 330 mm)
Tavile sunt distantate uniform si sunt usor de indepartat si de curatat
Datorita usii transparente, procesul de deshidratare poate fi urmarit
Voltaj: 230 V
Putere: 650 W
Dimensiuni: 340 x 450 x (H)311 mm
Greutate bruta: 10.7 kg
Greutate neta: 8.36 kg