Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Deshidratorul Hendi Kitchen Line se utilizeaza pentru deshidratarea fructelor, legumelor, ierburilor, carnii, pestelui. Aerul cald este pus in circulatie de ventilatoare automate pentru obtinerea unei deshidratari uniforme.
Caracteristici:
Carcasa din polipropilena cu pereti dubli
Afisaj digital reglabil de la 35°C la 70°C
Timer reglabil de la 30 de minute pana la 24 de ore in intervale de 30 de minute
Echipat cu 7 tavi din otel inoxidabil (305 x 330 mm), capacitate de incarcare 500 gr fiecare
Tavile sunt distantate uniform si sunt usor de indepartat si de curatat
Datorita usii transparente, procesul de deshidratare poate fi urmarit
Livrat cu un suport transparent care poate fi folosit pentru colectarea reziduului pe fundul uscatorului sau pentru a face coaja de fructe
Voltaj: 230 V
Putere: 500 W
Dimensiuni: 345 x 450 x (H)315 mm
Greutate bruta: 8.76 kg
Greutate neta: 7.50 kg