Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil acoperita cu alb, prevazuta cu geam dublu si capac din sticla curbata
Accesibil prin doua usi glisantedin spate sau prin capaul curbat din sticla
Racire cu aer comprimat cu auto-dezghetare, compresor amplasat langa camera
Se potriveste cu tavi GN 1/3 - inaltime maxima 40 mm
Iluminare LED si evaporator in partea superioara
Regulator de temperatura digital si afisaj
Interval de temperatura: 3/7°C
Clasa de clima: 3
Clasa energetica: B
Agent de racire: R600a
*Recipientele GN nu sunt incluse
Tensiune: 230 V
Putere: 160 W
Dimensiuni (W x D x H): 1.307 x 450 x 330 mm
Greutate bruta: 38.699 kg
Greutate neta: 35.7 kg