Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil prevazuta cu geam termopan
Acces prin usa cu auto-inchidere
Racire cu aer comprimat, cu auto-dezghetare si compresor amplasat sub camera
Cu 4 rafturi reglabile din sticla
LED-uri luminoase pe 2 laturi
Prevazuta cu 5 roti din care 2 cu frana
Interval de temperatura: 2/6ºC
Regulator digital de temperatura si afisaj, cu comutator pornit/oprit
Agent frigorific: R290
Clasa climatica: 4
Clasa energetica: C (A-G)
Volum utilizabil: 360 litri
Putere: 460 W
Alimentare: 230 V
Dimensiuni (Ø x H): 680 x 1.750 mm
Greutate bruta: 138 kg
Greutate neta: 122.40 kg