Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil cu geam de termopan curbat si panouri laterale din sticla
Accesibilitate din spate prin 2 usi glisante din sticla
Izolatie din spuma de polistiren expandat (20 mm grosime)
Racire fortata cu aer cu dezghetare automata, compresor plasat sub camera
2 rafturi cromate (630 x 230 mm si 630 x 280 mm) incluse
Capacitate maxima de 5 kg fiecare
Interval de temperatura: 2 / 8ºC
Controler digital de temperatura si afisaj digital
Agent frigorific: R290
Clasa climatica: 3
Clasa energetica: C (A-G)
Iluminare cu LED in partea superioara
Volum utilizabil: 110 litri
Putere: 220 W
Alimentare: 230 V
Dimensiuni camera: 640 x 410 x (H)400 mm
Dimensiuni exterioare: 700 x 557 x (H)670 mm
Greutate bruta: 78 kg
Greutate neta: 63.697 kg