Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa din otel inoxidabil prevazuta cu capac frontal din sticla curbat si panouri laterale din sticla
Usa cu geam dublu, curbat
Acces prin 2 usi duble glisante din sticla in partea din spate
2 rafturi cromate reglabile pe inaltime
Control digital temperatura si display
Capacitate: 120 L
Interval de temperatura: 2/6ºC
Iluminare LED in partea superioara
Racire cu aer comprimat cu auto-dezghetare, compresor amplasat sub camera
Agent de racire R600a
Clasa climatica 4
Putere: 160 W
Voltaj: 230 V
Clasa energetica B (A-G)
Dimensiuni: 686 x 568 x (H)686 mm
Greutate bruta: 61 kg
Greutate neta: 57.419 kg