Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Rezistent la apa
Panou de control digital
Interval de masurare -50ºC pana la 300ºC
Gradatie 0.1°C intre -19.9°C si 199.9°C, pentru alte intervale de temperatura 1°C
Acuratete 1°C intre -20°C si 100°C, pentru alte intervale de temperatura ± 2°C
Mod blocare - pentru monitorizare continua a temperaturii
Sonda din otel inoxidabil 120 mm
Masoara temperatura intr-o secunda
Cu capac si maner ergonomic
Se inchide automat dupa 10 minute
Baterie inclusa
Dimensiuni: 290 x 48 x (H)40 mm
Greutate bruta: 0.15 kg
Greutate neta: 0.12 kg