Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Termometrul de la Hendi este gradat in scara Celsius si se utilizeaza pentru verificarea temperaturii laptelui in milk jug, a cafelei sau ciocolatei calde. Este un accesoriu functional important pentru orice barman sau cafenea.
Caracteristici:
- clema pentru fixarea termometrului pe marginea recipientului cu lapte
- zona verde indica temperatura ideala a laptelui pentru cappuccino
- timp reactie lent
- interval temperatura: -10°C / +110°C
- sonda din otel inoxidabil cu capac de protectie
- lungime sonda: 140 mm
- gradatie 1ºC
- usor de citit
Dimensiuni (Ø x H): 44 x 140 mm
Greutate bruta: 0.06 kg
Greutate neta: 0.03 kg