Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Sterilizatorul de oua Hendi este un dispozitiv profesional conceput pentru a steriliza ouale intr-un mod rapid, eficient si sigur. Acest sterilizator este perfect pentru utilizarea in bucatarii comerciale, restaurante, cantine sau chiar pentru uz casnic.
Caracteristici:
Grilaj rezistent la UV situat in sertar
Ouale sunt sterilizate intr-un proces de iradiere cu unde de 253.7 mm
Iradierea (sterilizarea) dureaza aproximativ 2.3 minute
Capacitate: 10 oua
Ouale pot fi folosite imediat dupa procesul de dezinfectie
Lampile se sting automat cand deschideti sertarul
Durata de viata a radiatorului UV: 7.500 h
Voltaj: 230 V
Putere: 32 W
Dimensiuni: 422 x 228 x (H)188 mm