Domeniul Pierre Gimonnet se intinde pe o suprafata de 28 de hectare de Chardonnay exclusiv in Côte de Blancs, un terroir esential pentru crearea unei game foarte rare de sampanie. Stilul Pierre Gimonnet se bazeaza pe eleganta, finete aromatica, prospetime si echilibru. Sampania Cuis Blanc de Blancs este un ansamblu clasic plin de gust si vivacitate ce inglobeaza intreaga puritate a Chardonnay-ului din 5 ani diferiti. Provine din struguri culesi manual si este fermentat in tancuri de inox cu drojdii naturale. Pastrat intre 2 ani si 2 ani si 6 luni ani pe drojdii inainte de degorjare.
Note degustare: Culoarea este galben pai deschis, cu perlaj persistent. Senzatia de prospetime este foarte intensa, aciditatea foarte buna, iar aromele sunt de mar, migdale, sare de mare si briosa, cu gust de anason pe post gust.
Asocieri culinare: Foarte elegant si intens, poate fi baut ca atare sau alaturi de preparate usoare (salate, peste, pui).