Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Masina de curatat cartofi Hendi Kitchen Line este destinata utilizarii profesionale, fiind un echipament esential pentru orice bucatarie in care cartofii si alte radacinoase trebuie curatate in fiecare zi
Caracteristici:
Structura, disc si saibe din otel inoxidabil de inalta calitate
2 placi de montaj pentru montarea stabila a dispozitivului la sol
Capacitate rezervor: 12 L
Sarcina: 5 kg
Curatare cu un disc abraziv si tampoane abrazive pe interiorul tamburului
Separatorul pentru colectarea pieilor (rezervor cu insertie perforata) reduce riscul de infundare a sistemului de canalizare cu apa scursa din decojire
Motor puternic (permite curatarea intr-un ciclu de 2-3- minute)
Capac din policarbonat rezistent
Panou de control cu temporizator de 8 minute si lumini indicatoare
Disc abraziv echipat cu agitatoare din aliaj de aluminiu
Productivitate: 70-100 kg/h
Prevazut cu racord pentru apa proaspata si scurgere (pentru clatirea cartofilor in timp ce se curata de coaja)
Microintrerupatorul opreste dispozitivul atunci cand capacul este deschis
4 picioare din plastic
Clasa de impermeabilitate: IP23
Voltaj: 230 V
Putere: 550 W
Dimensiuni (W x D x H): 622 x 540 x 802 mm
Greutate bruta: 50 kg
Greutate neta: 38 kg
