Aparatul de gheata profesional Master Frost de la Hendi este un aparat esential pentru restaurante, cafenele si baruri.
Aparatul de gheata Master Frost 40 kg/24 h este un aparat eficient recomandat pentru utilizare in baruri, pub-uri, cafenele si restaurante. Folosind o metodă de pulverizare, face cuburi de gheață perfect limpezi, cu o gaură hexagonală, asigurând un grad ridicat de răcire cu subțierea minimă a băuturilor.
Aparatul este conceput pentru utilizare în baruri, pub-uri, cafenele și restaurante.
Carcasa robusta din otel inoxidabil AISI 304.
Interior din plastic.
Orificii de aerisire din partea din față a carcasei pentru a permite instalarea sub blat a aparatului de gheață.
Aparatul folosește metoda de pulverizare pentru a modela cuburi perfect clare cu orificiul hexagonal, care au o suprafață de răcire mai mare și asigură un timp de răcire mai lung - minimizând în același timp subțierea băuturii.
Metodă inovatoare de schimb de căldură prin intermediul unui condensator suplimentar – recuperarea căldurii compresorului utilizat pentru dezghețarea plăcii de pulverizare.
Performanță și durată de viață extinse a compresorului.
Funcționare eficientă la temperatură ambientală de până la 42°C.
Consum redus de energie.
Reglarea nivelului de umplere a recipientului de gheață.
Picioare reglabile.
Curățare ușoară datorită pieselor detașabile.
Furtunuri de admisie și evacuare și cupă de gheață incluse.
Agent frigorific: R454c.
Productie zilnica: 40 kg.
Capacitate recipient pentru gheata: 16-18 kg.