Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa interioara si exterioara: otel inoxidabil de inalta calitate
Partea din spate a carcasei: otel galvanizat
Blat de lucru: granit
Termostat electronic si afisaj digital
Functie auto-dezghetare
Agent racire: R600A
Racire activa prin intermediul unui ventilator
2 rafturi ajustabile
4 picioare reglabile anti-alunecare din plastic
Temperatura: -2/8ºC
Vitrina ingrediente cu 6 vaschete GN 1/4 (1.400 x 335 x 225 mm) inaltime maxima 150 mm
Vitrina este livrata fara containere GN (acestea se achizitioneaza separat)
3 rafturi (335 x 570 mm) incluse (capacitate de incarcare 15 kg fiecare)
Racire statica cu ventilator
Unitate de racire EMBRACO
Camere racire GN 1/1
Usi cu sistem de inchidere si manere confortabile
Dimensiuni afisaj de racire: 1.405 x 335 x (H)255 mm
Voltaj: 230 V
Putere: 400 W
Clasa energetica: A (A-G)
Clasa climatica SN-T
Grosime izolatie spuma poliuretanica: 35 mm
Dimensiuni: 1.365 x 700 x (H)1.030 mm
Greutate bruta: 265 kg
Greutate neta: 204.85 kg