Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Masa rece Hendi Profi Line este o solutie excelenta pentru pastrarea si expunerea alimentelor la temperaturi optime, asigurand prospetimea si siguranta acestora in mediul comercial sau la evenimentele de catering.
Caracteristici:
Corp interior si exterior realizat din otel inoxidabil AISI 201 de inalta calitate (peretele exterior posterior din otel zincat)
Racire fortata, filtru de polen
Grosimea izolatiei: 50 mm (material: C5H10)
Afisaj digital, termostat electronic
Unitate de racire EMBRACO
Evaporarea automata a condensului
Clasa climatica: 5
3 usi cu inchidere automata
Maner profilat convenabil pentru deschiderea usii
4 picioare din otel inoxidabil reglabile care nu se rasucesc
Marginea 40 mm
Capacitate: 420 L
Temperatura: -2 / 8°C
Compresor: EGAS100HLR putere 1/3 KM
Refrigerant: R290 (130 gr)
Clasa energetica: A (A+++-G)
Rafturi: 2 + 2 + 2 x GN 1/1 (capacitate maxima admisa a raftului este de aproximativ 40 kg)
Consum mediu zilnic: 1.73 kWh
Putere: 400 W/230 V
Dimensiuni interioare: 1.257 x 570 x (H)580 mm
Dimensiuni: 1.795 x 700 x (H)850 mm
Greutate bruta: 147 kg
Greutate neta: 120.882 kg