Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa interioara si exterioara din otel inoxidabil AISI 201 de inalta calitate
Afisaj digital si termostat electronic
Capacitate: 368 L
Racire statica asistata de ventilator intern
Evaporarea automata a condensului
Temperatura: 2-8ºC
Top opening: 4 x GN 1/1 (H 150 mm)*
Rafturi: 1+1+1 x 333 x 560 mm
Maner ergonomic pentru a deschide usa
4 picioare din plastic
Agent frigorific R290 (60 g)
Clasa climatica: 4
Putere: 155 W
Voltaj: 230 V
Consum mediu zilnic de energie electrica: 4.1 kW
Dimensiuni: 1.365 x 700 x (H)860 mm
Dimensiuni interioare: 1.295 x 595 x (H)455 mm
Greutate: 107 kg
*Se livreaza fara containere GN