Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa: otel inoxidabil
4 zone de incalzire sigilate in sticla ROBAX, aprox. 1.800 W fiecare, independente
Fiecare zona cu un comutator si 5 niveluri de caldura: 0-1-2-3-MAX
Motor reversibil montat deasupra
Reglarea distantei tijei fata de elementele de incalzire
2 ecrane de reflexie basculante din otel inoxidabil: 155 x (H)765 mm
Dimensiuni tija: 12 x 12 x (H)890 mm
Lungime utila: 650 mm
Greutate carne: 40-60 kg
Dimensiuni maxime carne: Ø300 x (H)650 mm
Diametrul placii: 180 mm
Tava de picurare detasabila
Voltaj: 400 V
Putere: 7.200 W
Dimensiuni: 550 x 700 x (H)1.120 mm
Greutate: 30 kg