Recomandat în special pentru utilizarea cu automate/maşini pentru băuturi răcoritoare. Tehnologia de tratare a apei: - eliminarea ionilor de calciu şi magneziu responsabili pentru duritatea apei (eliminarea depunerilor de calcar - reziduuri de calciul - decarbonizare, ceea ce înseamnă îndepărtarea carbonatului de calciu şi a carbonatului de magneziu. Efecte: eliminarea mirosurilor şi aromelor nedorite din apă, reducerea cantităţii de clor, scăderea durității, efect bacteriostatic, care au toate ca rezultat obținerea unui gust mai bun al apei/băuturilor/ preparatelor și protejarea echipamentelor de catering. Filtrul constă din: - primul filtru de carbon care reţine particule mari, clor, materie organică şi alte substanțe ce influențează negativ mirosul şi aroma apei, - filtru de răşină care reduce alcalinitatea, - al doilea filtru de carbon reține particulele mici, filtru care separă suspensia. Cap încorporat cu o setare posibilă de bypass între: 0-70% (nu este nevoie să achiziționați capul separat). Capacitatea de producție: filtrul trebuie înlocuit la 365 de zile de la instalare pentru a menţine siguranţa bacteriologică/sau după depăşirea valorii maxime de ieşire. Putere maximă: depinde de alcalinitatea apei şi de setarea de ocolire. Debit maxim de apă - în funcţie de model: - 1 L/min. [cod: 237892), -2 L/min. (cod: 237885). Intervalul temperaturii apei la intrare: 4-30 °C. Cartuşul trebuie umplut numai cu apă rece. Presiune de funcționare: 2-6 bari. Conectori: 3/8" M. Instalarea şi operarea numai în poziție verticală. Pentru instalarea şi funcţionarea corectă a filtrului, vă recomandăm să achiziționați: - Set de instalare pentru filtrele de apă HENDI [cod: 237908), - Debitmetru electronic de apă pentru filtrele HENDI (cod: 237915).