Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Fierbatorul electric Hendi este un aparat utilizat pentru fierberea rapida a unei cantitati mari de apa. Este potrivit doar pentru apa, alte lichide vor deteriora produsul. Acest model este perfect pentru toate tipurile de restaurante.
Caracteristici:
Carcasa si element de incalzire din otel inoxidabil 18/8
Maner, capac si baza din polipropilena
Element de incalzire ascuns, protejat impotriva depunerilor de calcar
Capacitate: 4.2 litri
Indicator intern de nivel maxim al apei
Oprire automata dupa fierbere
Protectie dubla la fierbere uscata
Voltaj: 230 V
Putere: 2.000 W
Dimensiuni (W x D x H): 340 x 234 x 290 mm
Greutate bruta: 1.63 kg
Greutate neta: 1.24 kg