Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Feliatorul pentru pandispan Hendi este un dispozitiv ce accelereaza procesul de taiere cu pana la 50% si reduce pierderile de productie in timpul taierii cu pana la 20%. Masura permite o taiere precisa fara necesitatea de a utiliza instrumente suplimentare.
Caracteristici:
Design negru atragator: corp realizat din aluminiu anodizat igienic
Lama din otel inoxidabil, usor de demontat si care poate fi curatata in masina de spalat vase
Picioare din PTFE, care asigura o utilizare confortabila pe fiecare blat de lucru
Lama de taiere este stransa corespunzator si fixata pe un element frezat - aceasta nu se indoaie si nu se roteste in timpul functionarii
Orificiile pentru lama sunt aceleasi pe ambele parti - capacul poate fi atasat atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta
Dotata cu o masura amplasata pe corp - pentru reglarea grosimii straturilor de pandispan de la 1 cm la 6 cm
Gama de dimensiuni de feliere a pandispanului in conformitate cu standardul pentru cofetarie: 60 x 40 cm
Este posibila taierea cu precizie a unui pandispan rotund cu diametru de la 5 cm la 40 cm
Lungime lama: 57 cm (cu inaltime reglata conform masuratorii)
Dimensiuni: 620 x 120 x (H)130 mm