Le 5 Stagioni produce faina de cea mai inalta calitate ce garanteaza o pizza superioara datorita cercetarii constante, inovatiei si materiilor prime prelucrate cu cele mai avansate tehnologii. Faina este obtinuta din selectia de cereale din cele mai bune culturi din Italia si din lume, folosind energie exclusiv din surse regenerabile. Faina Le 5 Stagioni Gluten-Free contine o formula speciala pentru pizza realizata din materii prime naturale fara gluten si fara lapte. Este recomandata pentru persoanele cu intoleranta la gluten, fiind extrem de usoara si digerabila. Asigura performanta si rezultate excelente.
Ingrediente: amidon de porumb, fulgi de cartofi, sare, fibre de seminte de psyllium, faina de leguminoase (mazare), zahar, fibre vegetale (cartofi, mazare, orez, in), faina de mei, agenti de ingrosare: E464, inulina, faina de in, faina de orez, bicarbonat de sodiu, faina din seminte de guar, arome naturale, pirofosfat de sodiu, dextroza.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 1.421 Kj/335 kcal
Grasimi: 0 gr (din care grasimi saturate 0 gr)
Carbohidrati: 80 gr (din care zaharuri 2.5 gr)
Proteine: 1.6 gr
Fibre: 1.5 gr
Sare: 3.3 gr