Faina 5 Stagioni Grano Franto este produsa cu cea mai mare grija si atentie, folosind cele mai fine boabe de grau, cultivate in mod sustenabil si macinate cu tehnologie de ultima generatie. Rezultatul este o faină de inalta calitate, cu o textura fina si o aroma bogata, care confera painii si produselor de patiserie un gust autentic si inconfundabil. Grano Franto nu este doar o faina, este o promisiune a calitatii si traditiei culinare italienesti.
Ingrediente: 55% faina integrala de grau moale, faina de grau moale tip 0, faina de grau moale maltat, maia uscata de grau, faina uscata de grau moale, enzime alimentare (hemicelulaza, amilaza), agenti de tratare a fainii: acid ascorbic.
Valori nutritionale medii aproximative pentru 100 gr:
Valoare energetica: 1.416 kJ / 334 kcal
Lipide: 1.7 gr din care acizi grasi saturati: 0.3 gr
Glucide: 64 gr din care zaharuri: 2.4 gr
Proteine: 12 gr
Sare: 0 gr