Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Espressorul Hendi este o masina de cafea moderna si complet automatizata, conceputa pentru cafenele mici si mijlocii, hoteluri, moteluri, camine, benzinarii, birouri, cantine sau unitati de catering. Datorita panoului de selectie simplu si usor de citit, acest model este ideal pentru autoservire. Sistemul dublu de incalzire cu doua pompe face posibila distribuirea cafelei preparate si a laptelui fierbinte la doua cesti in mai putin de 50 de secunde, ceea ce faciliteaza un serviciu eficient si rapid. Laptele cald si funcția de reglare a temperaturii laptelui spumos cald va ofera posibilitatea de a servi chiar si cele mai rafinate bauturi.
Caracteristici:
Bautura de cafea cu o singura atingere
Control digital: ecran mare, tactil de 7"
Pana la 14 bauturi programabile: espresso, americana, cappuccino, latte, latte macchiato, lapte fierbinte, lapte cald spumant, apa fierbinte, espresso dublu, cappuccino dublu, latte dublu, latte macchiato dublu. Parametrii fiecaruia dintre programele de bauturi pot fi ajustate individual pentru fiecare client.
Parametri ajustabili:
– puterea cafelei de la slaba la foarte puternica, ajustata prin reducerea sau creșterea cantitatii de cafea macinata pe cana de la 8 la 14 g
– volumul de cafea, prin reducerea sau creșterea cantitatii de apa fierbinte adaugata
– temperatura la cafea, prin reglarea temperaturii apei
– optiunea „PRE-BREW”, care sporeste suplimentar concentratia si aroma cafelei
– cantitatea de apa fierbinte pentru prepararea altor bauturi calde - de exemplu ceai, ciocolata
– temperatura apei calde, importanta atunci cand este preparata - de exemplu ceaiuri verzi care necesita temperaturi mai scazute
– timpul de distribuire a laptelui fierbinte - de exemplu pentru cacao
– timpul de distribuire a laptelui spumos fierbinte - de exemplu pentru a pregati un cappuccino delicios
– timpul de distribuire a cafelei si a laptelui
Posibilitatea de a prepara pana la 2 cesti in acelasi timp
Dispenser mobil de cafea pentru ceasca de inaltime de pana la 165 mm
Containerul XXL de 1 kg de boabe de cafea asigura realizarea a peste 140 de espresso fara a se completa
Containerul mare de 6 litri de apa face posibila distribuirea a pana la 240 de espresso fara a se completa
Masina de cafea poate fi conectata la alimentarea cu apa, ceea ce asigura o funcționare continuă fara completarea apei (este necesar furtun de apa ½-¼)
Pompa de vibratii care ofera o presiune de 19 bar
Container de reziduuri: pana la 35 de portii, in functie de tipul de cafea
Rezervor de condens: 2 litri
Lungime cablu de alimentare: 1.5 m
Greutate: 21 kg