Webcoffee Logo
Plata in rateTransport si livrarePromotii
Plata in rateTransport si livrarePromotii

Espressor Automat Necta Kobalto Espresso ES4 (conectare la retea + fresh milk)

COD: 961564

Vreau sa stiu cand se modifica pretul

La comanda

Transport Gratuit

pentru comenzile peste 450 RON in Bucuresti si in tara

Plati securizate

Tranzactiile sunt procesate 3D Secure

Ai nevoie de ajutor?

0726.264.946

(L-V: 9:00-16:30)

Carduri Star BT

Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT

Descriere

Necta a depasit granitele tehnologiei inovatoare prin gandire strategica si profesionalism desavarsit. Datorita celor 40 de ani de experienta si cercetare Necta, automatele de cafea produse pentru zona de horeca imbina armonios design-ul elegant cu eficienta si varietatea bauturilor distribuite: espresso autentic, cappuccino cu spuma fina, ciocolata delicioasa si ceai aromat. Linia Kobalto distribuie bauturi profesionale utilizand o gama variata de ingrediente pentru a se potrivi unei varietati de gusturi. Kobalto Espresso ES4 este un model robust si versatil, perfect pentru baruri sau pozitionat in modul de autoservire pentru consumul clientilor. Stilul modern combinat cu interfata intuitiva si componentele de calitate reprezinta o adevarata atractie, astfel incat acest super-automat de cafea poate fi amplasat in orice locatie.

Caracteristici:

Varianta: espresso fresh milk
Grup: Espresso Z3000 Small cu dozare volumetrica
Display albastru alfanumeric 2 linii x 16 caractere
Numar selectii: pana la 16
Numar containere: 4
Capacitate boiler espresso: 0.6 litri
Capacitate boiler abur: 1.5 litri
Capacitate container cafea boabe transparent: 1.2 kg
Capacitate containere instant: 0.3 - 1.9 kg
Cappuccinator automat integrat
Preparare 4 cafele in acelasi timp
Inaltime maxima ceasca: 180 mm
Capacitate recipient reziduuri: aprox. 150 portii
Conexiune le retea: DA
Productivitate / ora: 100 espresso / 80 litri apa calda 
Dimensiuni (W x D x H): 470 x 570 x 920 mm
Greutate: 78 kg
Voltaj: 230 V
Frecventa: 50 Hz
Putere: 3.250 W

"""

Capacitate boiler1.8 / 4 litri
Certificare
CuloareArgintiu/Negru
CompatibilitateNespresso System
Diametru44 mm
MaterialCeramica
Mod de ambalareCutie de carton
Mod de ambalare la bax6 x 1 l
Nr.containere7
Nr.containere topping4
Nr. grupuri1
Nr.mixere3
Numar bucati2
CutieLemn
Cu rasnitada
Design compactda
Diametru cutite38 mm
Dimensiuni64/38/130 mm
Displayda
DozajeBrut
Dozare electronicada
Numar Monodoze150
Numar/set100
On demandda
PIDda
Preparare 2 cafeleda
Productivitate100 espresso / ora ; 80 litri apa calda / ora
Profil aromaNuci/alune
Volum120 ml
Tip produsesnacks + doze + sticle
Volum sticla0.7 L
Tip ciocolata1 KG
Continut lapte2.8%
Cafea utilizataboabe / instant
CompozitieArabica/Robusta
Consum recomandat100 bauturi / zi
Containere produse solubile3
Continut cacao25%
Continut cofeinacu cofeina
AccesoriiTava de scurgere
Alcool40%
Alcoolemie16%
An de recolta2014
AromaClasica
Capacitate6 L
Capacitate de filtrare8.494 litri
Capacitate produse293
CappuccinatorSistem de spumare automata
Continut grasime3.6%
Creatii artizanaleda
Dozaj23-25 gr/180 ml
ClasificareGrand Cru
Continut de fructe40%
Contorda
Numar portii5
Numar selectii32
ProvenientaItalia
RegiuneMagrie - Aude
Sugestie de servireSe poate servii cu, carne rosie, miel si branzeturi uscate, la o temperatura de: 13-15 °C
TerroirCote des Blancs
TipBlanc de Blancs
Tip cafeaMacinata
Garantie12 luni
Gramaj100 x 3 gr
Greutate355 gr
Lungime140 mm
ManerLemn
Manometruda
Numar Capsule10
Numar plicuri50
Putere3.250 W
Sortimentcirese confiate
Tip ceaiplicuri
Tip cutiteconice
Tip espressorautomat
Utilizare recomandataHo.Re.Ca
Vechime18 ani
SoiPinot Noir
Tip produsSet ceasca + farfurie
  • Suport clienti

  • Cereri, sugestii si reclamatii

    • Contact

    • Comenzi: 0726 264 946

    • L-V 9:00-16:30

    • Str. Negoiu, nr. 41, sector 3

    • Bucuresti

    • Web Coffee SRL

    • CUI: RO38443200

    • Reg. Com: J40/9259/2020

  • Companie

  • Comenzi si livrare

  • Servicii pentru clienti

  • BT Visa Logo

Copyright WebCoffee, 2024. Toate drepturile rezervate.