Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Dispenserul pentru ciocolata Hendi are rolul de a incalzi rapid in sistem bain-marie, prevenind astfel lipirea ciocolatei de partea inferioara a vasului. Amestecarea continua garanteaza permanent o consistenta omogena.
Caracteristici:
Pereti din policarbonat
Recipient cu baza din otel inoxidabil
Interval temperatura 65-85°C
Temperatura ambientala necesara: 10-32ºC
Capacitate: 10 litri
Sistem de incalzire bain-marie
Robinet special anti-picurare
Termostat
Tava de scurgere cu indicator de avertizare la umplere
Protectie supraincalzire
Voltaj: 230 V / 50 Hz
Putere: 1.006 W
Dimensiuni: 410 x 280 x (H)580 mm
Greutate bruta: 10.2 kg
Greutate neta: 8.05 kg