Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Utilizarea dedurizatorilor de apa ajuta la extinderea ciclului de viata al echipamentelor de catering. Balsamurile se bazeaza pe un procedeu de schimb de ioni in care ionii de calciu si magneziu care cauzeaza duritatea apei sunt capturati de rasina schimbatoare de ioni in interiorul balsamului. Ajuta la reducerea costurilor de intretinere datorita prevenirii eficiente a depozitelor de calcar. Dispozitivul este echipat cu un cap de control care face posibila configurarea parametrilor de lucru ai sistemului de dedurizare a apei, dupa cum este necesar. Elementele din interiorul capului sunt realizate din ceramica de inalta calitate, rezistente la abraziune, coroziune si acumulare de impuritati (de exemplu, fier). Aceasta tehnologie asigura o etansare perfecta in interiorul controlerului si, prin urmare, functionarea lunga si fara probleme.
Caracteristici:
Procesul semi-automat de regenerare a patului de rasina, folosind saramura, este initiat manual
Carcasa de culoare albastra
Diametrul racordului de apa 3/4"
Presiune de lucru: 1.5-6.0 Ba
Temperatura ambientala de lucru: 5 - 38˚C
Max. temperatura apei de alimentare: 38˚C
Timp de regenerare: 37 min
Iesire pentru 10 ° dH - 1200 L
Panza de rasina 4.0 L
Rezervor de regenerare: 8 kg
Fluxul maxim de apa: 5 L / min
Consumul de sare de regenerare pe 1 ciclu: 0.5 kg
Voltaj: 230 V
Putere: 18 W
Dimensiuni: 195 x 360 x (H)510 mm
Greutate bruta: 9.39 kg
Greutate neta: 8.125 kg