Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Cuptorul cu fum este ideal pentru a afuma o varietate de alimente, cum ar fi peste, carne de vita, sunca si legume.
Caracteristici:
Fabricat din otel inoxidabil, cu o usa dubla izolata cu inchidere magnetica
Temperatura reglabila cu un termostat, termometru integrat în usa
Echipat cu un orificiu de aer cald in spate
Livrat cu 3 grile (400 x 279 mm) si 3 carlige pentru carne
Tensiune: 230 V
Putere: 1.600 W
Dimensiuni: 540 x 380 x (H)720 mm
Greutate bruta: 16.8 kg
Greutate neta: 14.03 kg