Webcoffee Logo
Plata in rateTransport si livrarePromotii
Plata in rateTransport si livrarePromotii

Cuptor convectie Hendi cu umidificare capacitate 4 tavi 600x400 mm

Reducere

COD: 225523

Vreau sa stiu cand se modifica pretul

9145.93

-1017 RON

8128,92 RON

Stoc furnizor extern

Brand:

Hendi

Transport Gratuit

pentru comenzile peste 800 RON in Bucuresti si in tara

Plati securizate

Tranzactiile sunt procesate 3D Secure

Ai nevoie de ajutor?

0726.264.946

(L-V: 9:00-16:30)

Carduri Star BT

Poti plati in 3 sau 4 rate cu cardurile Star BT

Descriere

Cuptor convectie Hendi cu umidificare, capacitate 4 tavi 600x400 mm, 2 elemente incalzire, 2 ventilatoare, termostat reglabil, 50-300gr C, timer 0 - 120 min, 6400 W, 790x750x(H)635 mm

  • Prin dimensiunea compacta si consumul eficient de energie sunt potrivite pentru orice locatie
  • Umidificatorul incorporat face cuptorul potrivit chiar si pentru cele mai sofisticate produse
  • Corpul si camera de coacere din otel inoxidabil
  • Usa din sticla cu ventilare gravitationala
  • Sistem de racire pentru comenzi 2 ventilatoare reversibile
  • Umidificare directa, reglabila in 5 pasi
  • Potrivit pentru 4 tavi 600x400 mm, nu sunt incluse
  • Camera din inox 18/10
  • Usa cu geam dublu, racire prin intermediul convectiei naturale
  • Distanta intre tavi 83 mm Interval temperatura: de la 50°C pana la 300°C
  • Cameră cu iluminare cu halogen

Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.

Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.

Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.

Avantaje:

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

Iluminare cuptor

Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acestea se vor gati cu aproximativ 25% mai rapid decat la coacerea conventionala.

Gatire uniforma: Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire, insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.

Rumenire mai frumoasa: Aerul dintr-un cuptor conventional poate deveni foarte umed datorita evaporarii lichidelor din alimente si unele mancaruri la cuptor se vor gati in aburi. Functia de convectie creeaza o atmosfera uscata care caramelizeaza zaharurile mult mai repede decat coacerea normala, astfel incat alimente cum ar fi carnurile sau legumele obtin o crusta mai frumoasa, ramand in acelasi timp umede si fragede in interior.

Economisesti energie: Datorita faptului ca mancarurile sunt gatite intr-un timp mai scurt si de obicei la o temperatura mai scazuta, un cuptor electric cu convectie este mai economic decat un cuptor conventional.

Utilizare in conditii de siguranta

Geamul usii este dublu pentru o siguranta sporita. Patru picioare anti-alunecare asigura o amplasare stabila a aparatului pe toate tipurile de suprafete.

Curatare usoara

Alimentare retea 400V

Suprafata interioara a cuptorului este neteda si usor de curatat – peretii pot fi stersi numai cu o carpa umeda si vor fi perfect curati pentru o vreme.

“Clientul este obligat sa asigure dedurizator pentru acest echipament/orice echipament care se conecteaza la reteaua de apa”.

“Montajul trebuie sa fie executat de o firma autorizata, pentru a beneficia de garantia de producator”.

“Achizitionarea online a acestui produs nu include montajul produsului.”

“Hendi Romania poate asigura montaj la cerere in majoritatea locatiilor din Romania, contracost. “

“Pentru a obtine un cost estimativ al montajului, va rugam apelati la 0738-726-775 pentru a discuta cu un consultant Hendi.”

ProducatorHendi B.V.
Utilizare recomandataHo.Re.Ca

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga review-uri!


  • Suport clienti

  • Cereri, sugestii si reclamatii

    • Contact

    • Comenzi: 0726 264 946

    • L-V 9:00-16:30

    • Str. Negoiu, nr. 41, sector 3

    • Bucuresti

    • Web Coffee SRL

    • CUI: RO38443200

    • Reg. Com: J40/9259/2020

  • Companie

  • Comenzi si livrare

  • Servicii pentru clienti

  • BT Visa Logo

Copyright WebCoffee, 2024. Toate drepturile rezervate.