Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri.
Caracteristici:
Carcasa interioara si exterioara din otel inoxidabil de inalta calitate
Capacul din spate exterior fabricat din otel zincat
Izolatie de spuma poliuretanica (grosime 60 mm)
Afisaj digital si termostat electronic
Capacitate: 670 L
Racire cu aer rece cu auto-dezghetare, compresor amplasat deasupra camerei
Temperatura: -22/-17ºC
Rafturi reglabile 4 x GN 2/1 (650 x 530 mm) - capacitate maxima admisa a raftului aprox. 40 kg
Montat cu 4 roti (din care 2 roti pivotante)
Agent frigorific R290 (120 g)
Clasa climatica: SN-ST
Putere: 6000 W
Voltaj: 230 V
Clasa energetica C (A-G)
Consum mediu zilnic de energie electrica: 4.99 kW
Dimensiuni: 730x 805 x (H)2.065 mm
Dimensiuni interioare: 610 x 635 x (H)1.540 mm
Greutate bruta: 130 kg
Greutate neta: 117.64 kg