Pasticceria Filippi a luat nastere in anul 1972, in provincia Vicenza, cu productia de produse de patiserie din aluat dospit (prajituri). Compania se remarca prin respectarea celor mai inalte standarde de responsabilitate si transparenta, maximizand inovatia. Colomba Filippi este expresia autentica a traditiei si calitatii. Varianta Caramello Salato este varianta traditionala Filippi garnisita cu bucati cremoase de caramel sarat ce ofera un gust echilibrat si discret. O combinatie indrazneata si contrastanta dedicata celor care apreciaza combinatiile indraznete.
Ingrediente aluat (85%): faina de grau, caramel sarat 18% (zahar, lapte condensat indulcit, sirop de glucoza, unt sarat 6% (lapte, sare), unt, galbenus de ou proaspat, apa, zahar din trestie, drojdie naturala, miere, sare, aroma naturala (pastaie de vanilie).
Ingrediente glazura (15%): zahar, apa, migdale 12%, faina de orez, albus de oua, ulei de masline, amidon de porumb, arome. Poate contine urme de nuci, soia si mustar.