Producatorul Galup este un punct de referinta pe piata de produse de cofetarie, un exemplu pentru alegerea ingredientelor si pentru capacitatea de a oferi cele mai bune rezultate, prin cautarea constanta a perfectiunii. Inca din anul 1922, Galup s-a concentrat mereu asupra retetei de panettone traditional, insa in decursul timpului a extins gama cu noi combinatii si arome. Cu toate acestea, calitatea produselor si reteta originala au fost predate din generatie in generatie. Colomba cu caise si ciocolata este realizat dupa reteta originala a lui Pietro Ferrua: aluat din faina de calitate superioara, unt natural, galbenusuri de oua proaspete, drojdie si dospire lenta - acestea sunt ingredientele de succes ale unei retete clasice pentru un rezultat spectaculos. Aceasta Colomba mare si pufoasa cu glazura, fructe confiate si alune de padure Piedmont este deosebit de parfumata si crocanta de la migdalele intregi proaspat prajite si zaharul granulat. Colomba este un produs sezonier, poate fi comandat numai in perioada sarbatorilor de Paste.
Ingrediente: faina de grau tip "0", caise confiate 21%, zahar, galbenus de oua proaspete categoria A de la gaini crescute in aer liber 8%, unt, lapte, drojdie naturala, sare, extract natural din boabe de vanilie si arome naturale.
Informatii nutritionale pentru 100g:
Energie/calorii: 392 kcal/1.643 kj
Carbohidrati: 65.4 gr (din care zaharuri 38.6 gr)
Lipide: 13.4 gr (din care acizi grasi saturati 7.2 gr)
Proteine: 5.4 gr
Sare: 0.51 gr