Salumificio Palmieri este un brand de referinta in productia de mortadella de calitate, zampone, cotechino si ciolane. Compania opereaza cu respectarea reglementarilor in vigoare privind producerea si comercializarea produselor din carne, aplicand un plan riguros de control ce garanteaza siguranta alimentara in toate etapele de productie. Stincotto Agnello de la Palmieri este un ciolan de miel delicios ce se prepara rapid si usor. Nu contine gluten, polifosfati sau conservanti.
Ingrediente: ciolan de miel, sare, usturoi, rozmarin, condimente si ierburi aromatice.
La cuptor - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit la cuptorul preincalzit la 180-190º, timp de aproximativ 20-25 minute. Se poate adauga si o jumatate de pahar de vin in timpul prepararii.
La microunde - se scoate ciolanul din punga impreuna cu sosul gelatinos si se pune intr-un vas de gatit in cuptorul cu microunde timp de aproximativ 8 minute la putere maxima.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 636 Kj/152 kcal
Grasimi: 8 gr (din care grasimi saturate 3 gr)
Carbohidrati: 0 gr (din care zaharuri 0 gr)
Proteine: 20 gr
Sare: 1.6 gr