Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Chitara pentru patiserie Hendi se poate folosi in cofetarii, brutarii si restaurante, fiind conceputa pentru portionarea si taierea cu mare precizie a produselor moi (ganache, creme, bezele, praline) fara deformare sau rupere.
Caracteristici:
Design atragator: cadru de baza si suport pentru corzi realizate din aluminiu anodizat negru
Zona de lucru si placa din otel inoxidabil pentru durabilitate si curatare usoara
Corzi realizate din otel chirurgical igienic
Balamale special concepute din alama
Picioare antiderapante care asigura stabilitate in timpul utilizarii
Dimensiuni baza (W x D x H): 600 x 400 x 100 mm
Include 3 rame de taiere cu distanta intre siruri pentru taierea la: 22.5 mm (17 corzi), 30 mm (13 corzi) si 45 mm (9 corzi)
Placa de otel
Cheie pentru schimbarea corzilor
Dimensiuni (W x D x H): 636 x 441 x 109 mm