Hendi Food Service Equipment are ca activitate principala dezvoltarea, productia, vanzarea si distributia unei game largi de echipamente si accesorii horeca. Prin dezvoltarea continua a produselor inovatoare si prin concentrarea asupra calitatii serviciilor oferite, Hendi detine o gama extinsa de peste 4.000 de produse concepute pentru piata de catering profesionist: masini profesionale de cafea, friteuze, echipamente de bufet, echipamente electrice si pe gaz, aparate de bucatarie mici, gratare, tacamuri. Carbunele Marabu este destinat utilizarii in unitati profesionale de catering. Se utilizeaza pentru prepararea la gratar a carnii, pestelui, fructelor de mare, legumelor si aperitivelor. Fumul provenit din arderea acestui tip de lemn ofera preparatelor o aroma unica.
Caracteristici:
Produs prin carbonizarea lemnului de esenta tare la temperaturi cuprinse intre 400-700°C, fara aer
Realizat din planta invaziva de marabou, care creste in Cuba (materie prima procurata responsabil, pentru productie ecologica)
100% natural
Putere calorica mare, nivel scazut de scantei
Timp de ardere dublu in comparatie cu tipurile de carbune moale utilizate in mod obisnuit