Pe dealurile toscane dintre Vinci si Pistoia a fost fondata Neri Industria Alimentare - o traditie agroalimentara care isi are radacinile in traditia unei familii dedicate total cautarii celor mai bune sisteme de prelucrare si conservare. Initial au fost doar maslinele, insa de-a lungul anilor activitatea a fost orientata si catre alte legume conservate, derivate exclusiv din recolta mediului rural din apropiere. Caperele Neri sunt deosebit de apreciate pentru gustul si textura lor si nu trebuie sa lipseasca din preparatele pe baza de carne sau peste, paste, fructe de mare sau clasica salata orientala. Acest ingredient tipic mediteranean este decisiv pentru gustul exclusiv al mancarurilor si se recomanda adaugarea sa in ultima etapa a prepararii, deoarece odata cu gatitul isi pierde aroma si dulceata.
Ingrediente: capere, apa, otet din vin, sare.
Greutate neta dupa scurgere: 480 gr
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in termen de 7 zile.
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 99 Kj/24 kcal
Grasimi: 0.3 gr (din care grasimi saturate 0 gr)
Carbohidrati: 1 gr (din care zaharuri 0 gr)
Proteine: 1.9 gr
Sare: 3.4 gr