Pe dealurile toscane dintre Vinci si Pistoia a fost fondata Neri Industria Alimentare - o traditie agroalimentara care isi are radacinile in traditia unei familii dedicate total cautarii celor mai bune sisteme de prelucrare si conservare. Initial au fost doar maslinele, insa de-a lungul anilor activitatea a fost orientata si catre alte legume conservate, derivate exclusiv din recolta mediului rural din apropiere. Peperoncini al tonno de la Neri sunt un aperitiv extraordinar ce combina gustul picant al ardeilor cu rafinamentul tonului. Acest preparat simplu si delicios este o garnitura perfecta pentru carne sau peste.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in termen de 7 zile.
Greutate neta dupa scurgere: 1.000 gr
Informatii nutritionale/100 gr:
Valoare energetica: 390 Kj/94 kcal
Grasimi: 6.1 gr (din care grasimi saturate 1.6 gr)
Carbohidrati: 1.8 gr (din care zaharuri 0.5 gr)
Proteine: 7.08 gr
Sare: 1.41 gr